Julhälsning från Tellox teamet

God jul & gott nytt år!

Nu har snart ännu ett år passerat. Ett år fyllt av spännande uppdrag och samarbeten. Vi på Tellox vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året och önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!  Och vi ser med förhoppning fram emot det kommande året. 

Under hösten har en återgång till det lite mer normala skett och det är många som äntligen fått träffa sina kollegor. Vi ser att många av våra kunder har ett kombinerat arbetssätt där man arbetar vissa dagar på kontoret och resten hemifrån.  

När många restriktioner släppte efter sommaren kunde vi äntligen träffas och genomförde en mycket uppskattad och trevlig konferens.  Vi samlades under en helg på Bomans Hotell i Trosa. Där fick vi äta gott, umgås och genomförde flera team-building aktiviteter i ett strålande höstväder.  

Vad händer mer på Tellox?

Tellox växer stadigt och under 2021 har vi anställt två nya medarbetare. 

Åsa Kilbäck och Per-Henrik Niemi som båda är Business analysts med lång erfarenhet av verksamheten och de leasingsystem som används. Klicka gärna in på vår sida Medarbetare så får ni en presentation.  Efterfrågan på våra konsulter är fortsatt hög och därför söker vi nya förmågor. Just nu har vi två annonser ute och vi räknar med att under 2022 annonsera efter fler kompetenta medarbetare till Tellox. 

Läs mer på karriar.tellox.se 

Vår strävan är att alla våra konsulter ska utvecklas inom sina områden. Joakim Undemo och Linda Berg har framgångsrikt genomfört utbildning inom ISQTB och är nu certifierade testare. Gunilla Wensman har genomfört en kurs i “Effektiv kravhantering”, Åsa Welander har genomfört en kurs inom testledning samt Christina Areblad är numera certifierad inom SAFe.

Hur är det att börja sin anställning under en pandemi? 

I vårt senaste inlägg berättar Erik Hellenberg om sitt första år på Tellox som inleddes mitt uppe i en pandemi. Läs hela inlägget det här.

I år har vi valt den perfekta julklappen. En med kraft att förändra barns liv. Vi har skänkt en gåva till Rädda Barnen och deras livsviktiga arbete för att alla barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.  

Dela med dina vänner!