Vi inleder 2022 med att välkomna Per-Henrik till Tellox!

Per-Henrik kommer närmast från Santander Consumer Bank där han under 12 års tid arbetat inom fordonsfinansiering. Per-Henrik har varit med och byggt upp och drivit lagerfinansieringsprodukten konsignation, där samarbeten med till exempel KIA Motors och Nissan Nordic varit en central del av verksamheten.  

Han är väl bekant med de flesta system och applikationer inom View21-familjen. Per-Henrik har haft delansvar för kravställning och systemtest vid uppgraderingar och nya releaser. Han har även drivit större utvecklings- och effektiviseringsprojekt tillsammans med samarbetspartners och systemleverantör. 

”Samarbetet mellan Santander Consumer, generalagenterna och återförsäljarna har bjudit på många spännande utmaningar i form av produktutveckling av konsignation, leasing/lån och krav på effektivisering samt ny systemfunktionalitet, här känner jag mig hemma! Få komma med nya idéer och förslag på processförbättringar, produktutveckling men även kravspecning, test och utveckling av ny funktionalitet tillsammans med samarbetspartners och systemleverantörer.  

Att fått vara med från idé, genom hela krav- och utvecklingsprocessen till produktionssättning och ansvara för den dagliga verksamheten har varit fantastiskt roligt under mina år hos Santander. Jag ser nu mycket fram emot att kunna bidra med min erfarenhet och många nya idéer till Tellox’s kunder” säger Per-Henrik 

”Som integrationsutvecklare är det väldigt kul och givande att arbeta Agilt tillsammans med P-H. Han har järnkoll på View21’s funktionalitet och vet hur den kan utnyttjas till fullo för att bygga och sätta upp smidiga processer.”

Jim Eriksson, Arkitekt och Utvecklare på Tellox 
Dela med dina vänner!