Vi söker nu vår nästa fullstackutvecklare!

Vår vision för Tellox är att hela tiden ligga i framkant gällande kompetens men även utveckling. Tellox styrka ligger i konsulterna, både deras erfarenhet, kompetens & förmåga! Denna gång vill vi utöka vårt team och söker er med förmåga framför erfarenhet.

Vi söker dig som gillar både frontend och backend – och är nyfiken på funktionell programmering!

FULLSTACKUTVECKLARE

Buzz words: Scala (Cats, http4s, Circe, doobie, Lift), Elm, HTML5, CSS, MSSQL, Docker, Microservices

Läs mer om tjänsten på karriar.tellox.se/

Hur ser en typisk arbetsdag för en fullstackutvecklare på Tellox?  

Mina dagar består vanligtvis av 90% programmering, då arbetar jag självständigt och vänder mig till kollegor för råd när det behövs. När jag inte programmerar så diskuterar jag nya features, skriver lösningsdokument och googlar saker jag inte förstår. Jag har även fått möjligheten att ta stort ansvar och leda utveckling av nya applikationer och delar av system vilket verkligen bidrar till min personliga utveckling som konsult..

Berättar, Erik Hellenberg, fullstackutvecklare Tellox
Dela med dina vänner!