Tjänster

Våra tjänster

Vi kan!

Vi kan finansbolag och arbetar med företag som erbjuder produkterna leasing, hyra, avbetalning och lån. Inom detta smala område arbetar vi brett.

Vi förstår!

Vi förstår vad du säger och vad du menar. Vi kan finansbolag och därför är våra konsulter produktiva redan från dag ett.

Vi har erfarenhet!

Våra konsulter har en samlad erfarenhet från arbete med finansbolag och dess IT-system på mer än 300 manår. En unik kunskapsbank som du inte hittar hos någon annan.

Experter på både finansbranschen och dess IT-system

Vi är ett systemoberoende IT-konsultföretag. Våra konsulter utvecklar och förvaltar skräddarsydda system. Tellox designar och realiserar allt från små applikationer till större system. Hos oss finns även systemkunskap och stor erfarenhet om standardsystem såsom View21, Origo/WinFinance och Alfa. Vi har experter på både finansbranschen och dess IT-system. Med våra konsulter som har både verksamhetskunskap och känner standardsystemen väl blir Tellox den perfekta länken mellan IT-utveckling och verksamhetens krav. Vi har märkt att vi är till stor hjälp ute hos våra kunder eftersom vi både pratar IT- och verksamhetsspråk. Det gör att vi snabbt analyserar ett behov och sedan åtgärdar det på rätt sätt inom utsatt tidsram. Våra kunders behov av konsulthjälp varierar beroende på situation. Ibland behövs bollplank och ibland riktigt starka arbetshästar. Tellox har resurser som täcker alla stadier - från idé till framgångsrik lansering.

 
Tjänster som vi erbjuder