Trevlig sommar!

Nu stundar snart sommaren och vi på Tellox vill önska alla våra kunder,
samarbetspartners och leverantörer en riktigt trevlig sommar.  

Våren har varit mycket annorlunda på grund av Corona pandemin. Den påverkar idag stora delar av vår vardag och för många av oss har den även påverkat oss privat.  När pandemin slog till pågick det många it-initiativ hos de finansbolag och banker som vi arbetar med. Vi ser idag ingen avmattning på det utan många rustar för en tid efter pandemin. Däremot uppstod det ett behov av att se över, automatisera och förenkla processer kring t ex anstånd, förlängningar och betalfria perioder. 

Den stora utmaningen har varit att ställa om från att arbeta nära varandra, i många fall i mindre agila grupper, till att arbeta på distans. Det man förlorar vid en sån omställning är givetvis den dagliga kontakten och den överhörning som finns på ett kontor. Vi upplever ändå att omställningen har gått över förväntan och projekten bedrivs i de flesta fall lika effektivt som innan, i vissa fall till och med effektivare. 

Efter den välkomna sommaren ser vi fram emot att till hösten fortsätta alla spännande dialoger som pågår. 


 
Vad har hänt på Tellox?

Nya kunder 
Under våren startade ett större projekt hos en nygammal kund till Tellox. Tellox deltar med att validera de leveranser som kommer från utvecklingsteamet under våren och hösten. Under sommaren startar vi samarbete med en helt ny kund till Tellox. Rollen är att agera systemexpert inför höstens uppgraderingar och projekt och sträcker sig åtminstone året ut. 

Medarbetare 
Under våren började Gabriel Fors på Tellox. Gabriel stärker upp verksamhetsteamet med kunskaper inom både CoreView och RPA med roller såsom projekt/testledare, testare och rådgivare. 

Tellox fortsätter att söka nya medarbetare och just nu pågår intervjuer och en ny annons har precis lanserats på vår karriärsida. Läs mer på vår karriärsida. 

Frukostseminarium och After Work 
Under 2020 har vi på grund av pandemin inte kunnat hålla några frukostseminarium där vi fördjupar oss i aktuella ämnen. Vi hoppas givetvis kunna ta upp dessa uppskattade seminarium så snart som möjligt.  

Normalt har vi vår After Work i september. Vi har än så länge inte tagit något beslut om årets After work utan inväntar läget och de rekommendationer som gäller efter sommaren. Vi ber om att få återkomma om det är möjligt att hålla ett sådant evenemang i höst. 


Sommaravslutning 2020 –
Blev gåva till
Läkare utan gränser. 

Vi brukar ju normalt samla kontoret för en sommaravslutning vid den här tiden, men denna gång så får vi förhålla oss till rådande omständigheter och i stället skänker Tellox en gåva i egenskap av vänföretag till Läkare utan gränser.  Den bidrar till att stötta lokal sjukvård i 70 länder och deras kamp mot COVID 19. Läs mer.

Dela med dina vänner!