Tellox välkomnar Åsa Welander som ny styrelseledamot 

Åsa välkomnades till Tellox under 2019 och blev med sin erfarenhet från finansbolag och bank ett välkommet nytillskott till våra verksamhetskonsulter. Hon har under sin tid hos Tellox främst jobbat med systemleverantörer och har där uppskattats för sitt engagemang, sitt fokus på bästa möjliga resultat och sin användarsynvinkel, som utgör en naturlig länk mellan systemanvändare och systemutvecklare.

Vi är väldigt glada över att Åsa har accepterat erbjudandet om ett bli styrelseledamot i Tellox Finansservice AB. Vi är övertygade om att hennes personliga driv, idéer och engagemang samt långsiktiga tankesätt på våra kundrelationer kommer att bidra positivt till företagets framtid.

”Det känns verkligen roligt och ärofyllt att få förtroendet att vara del av Tellox styrelse. Det är ett bolag jag har trivts på från första stund och jag ser fram mot att vara en aktiv del av bolagets utveckling och tillväxt samtidigt som vi värnar om att företagskulturen förblir densamma” säger Åsa. 

”Tellox styrka ligger i konsulterna, både deras erfarenhet och kompetens. Vi har  spetskompetens och gedigen erfarenhet inom våra kunders verksamhetsområden. 

Samtidigt gillar vi att utvecklas!

Karriär Tellox

Dela med dina vänner!