Julhälsning från Tellox teamet

God jul & gott nytt år!

Vi på Tellox vill passa på och tacka alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året och önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Vi ser fram emot det kommande året och hoppas på lika många spännande samarbeten som i år! 

Året som gått har präglats av mycket hög aktivitet trots att vi haft en pandemi under större delen av 2020. I det stora hela har det fungerat bra till att ställa om till att arbeta på distans men vi märker också att flera projektteam lider av att inte kunna sitta tillsammans och få det dagliga personliga utbytet.  

Att arbeta hemifrån har ibland sina fördelar men kan också ge nya utmaningar i att få till en ergonomisk arbetsplats. Nedan visar två exempel på hur vi har haft det under året.

Under det gånga året har vi alla fått anpassa oss efter restriktioner som inneburit att vi inte kunnat mötas som vanligt. Trots detta har vi gjort vårt bästa och anpassat oss genom att nyttja digitala verktyg. Till och med julbordet arrangerades genom en digital mötesplats.

Mer om det kan ni läsa här.

Vad händer på Tellox?

Tellox växer stadigt, under 2020 har vi anställt tre personer, Gabriel Fors, Erik Hellenberg och Joakim Undemo. Gabriel och Joakim är verksamhetskonsulter och Erik systemutvecklare. Klicka gärna in på vår sida Medarbetare så får ni en presentation.  Efterfrågan på våra konsulter är fortsatt hög och därför söker vi nya förmågor. Just nu har vi ytterligare en annons ute och vi räknar med att under 2021 annonsera efter fler kompetenta medarbetare till Tellox. Läs mer på våra karriärsidor

Inför sommaren startade vi upp ett samarbete med en helt ny kund till Tellox. Uppdraget innebär att vara systemexpert inför uppgraderingar och i olika projekt. Under hösten har vi även startat ett samarbete med ett relativt nytt finansbolag. Arbetet innebär att vi ska stötta kunden i deras arbete med leasingsystemet i form av krav, test och support. Vi har flera intressanta pågående dialoger med prospekts, kunder och samarbetspartners som vi hoppas bär frukt under 2021. 

I år har vi valt den perfekta julklappen. En med kraft att förändra barns liv. Vi har skänkt en gåva till Rädda Barnen och deras livsviktiga arbete för att alla barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Än viktigare under denna pandemi som naturligtvis även drabbar barnen. 

Dela med dina vänner!