God jul och gott nytt år!

Önskar Tellox teamet.

Det börjar närma sig jul och helgledighet, då vill vi på Tellox passa på och tacka alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året och önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Vi ser fram emot det kommande året och hoppas på lika många spännande samarbeten som i år!

Under flera år har kraven och takten på att digitalisera och automatisera processer ökat. Detta är givetvis resurskrävande satsningar. En utmaning för alla är att balansera resurserna. Medarbetarna ska hinna med att förvalta befintliga system, så att den tekniska skulden inte växer, samtidigt som de förväntas fokusera på nya effektiva lösningar.
Tellox har idag team, som från vårt kontor, förvaltar och vidareutvecklar flera system åt finansbolag. Därmed kan finansbolagen koncentrera fler av sina egna resurser i huvudsak till innovation och digitalisering.
Förvaltning är ett område som Tellox har som ambition att växa inom. Tellox har flera intressanta diskussioner med kunderna om att överta fler systemlösningar åt dem på plats från Tellox kontor.

Nya efterlängtade medarbetare

2019 har varit ett fantastiskt år på många sätt, bland annat har vi anställt fyra nya konsulter.

Daniel Malmberg kommer direkt från skolan och börjar sin karriär hos oss på Tellox. Han arbetar inom .Net världen med energi och entusiasm. Gert Johansson, en senior utvecklare, som har en het eftertraktad kunskap, Cobol. Vi har även anställt två nya verksamhetskonsulter. Ulla Hirsch, med många års erfarenhet från SEB och leasing och Åsa Welander som kommer från Santander där hon bland annat arbetade med robotar och digitalisering av arbetsprocesser.
Roligt att det som varit Tellox fokus under 2019 har gett så bra resultat, att hitta fler kompetenta medarbetare som är experter på leasingsystem.
Vi kommer absolut att fortsätta rekrytera nya förmågor till Tellox Teamet under 2020. Gå in och kika på vår karriärsida om våra utannonserade tjänster.

Frukostseminarium

Under året har vi anordnat flera mycket uppskattade seminarium. Vi fördjupar oss i aktuella ämnen såsom Robotisering och MolnstrategierDevOpsSecOpsAutomationContinuous Integration och Continuous Delivery.

Förutom att vi på Tellox får tillfälle att förkovra oss så bjuder vi in kunder och samarbetspartners till dessa seminarier.

Vi hoppas ni har möjlighet att närvara på våra kommande evenemang – Varmt välkomna.

 

I år har vi valt den perfekta julklappen. En med kraft att förändra barns liv. Vi har skänkt en gåva till Rädda Barnen och deras livsviktiga arbete för att alla barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.

 

Dela med dina vänner!