Sommarhälsning från Tellox teamet

Inför sommaren vill vi på Tellox önska alla våra kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt trevlig sommar.  

Vad händer på Tellox?

Hans Eriksson har klivit in i ledningsgruppen på Tellox och kommer förstärka inom affärsutveckling och sälj. Hans har framgångsrikt utvecklat flera konsultbolag i tidigare anställningar, både stora och mindre. 

Tellox har under 2023 lett och genomfört ett implementationsprojekt tillsammans med mottagarorganisationen i ett finansbolag. Tellox har bemannat projektet med både projektledare och testledare tillsammans med krav och testare. I april produktionssattes glädjande det nya leasingsystemet enligt tidplan och budget.  

Vi vill också passa på att lyfta fram ett exempel på ett annat spännande uppdrag, som visar att både finansbolagen och systemleverantörer uppskattar den kompetens som Tellox konsulter besitter. Tellox förstärker ett leveransprojekt med specialistkompetens inom verksamhet för en systemleverantörs räkning. Projektet ska leverera flera installationer av ett standardsystem till olika banker och finansbolag. 

Det är stor efterfrågan på Tellox kompetens. Därför söker vi fler medarbetare. Om du är intresserad eller vill veta mer, “CONNECTA” gärna via länken på vår hemsida.


Tellox springer för livet 

Tellox har för andra året deltagit i Blodomloppet. Ett starkt team från Tellox sprang loppet på Djurgården den 14 juni. Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 18 orter runt om i landet och på distans. Syftet är, “att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil.”   

”Vi på Tellox uppmuntrar våra medarbetare att GeBlod. Vi vill underlätta för var och en att vara med och bidra till att rädda liv.”

I svensk sjukvård behövs i snitt en blodpåse i minuten dygnet runt. Eftersom blod inte kan lagras längre än sex veckor är en jämn ström av blodgivare viktigt. Därför tycker vi på Tellox det är ett naturligt val att ansluta oss till GeBlod på arbetstid.


Läkare utan gränser 

I vår närhet, i Ukraina, kämpar människor för sin överlevnad. Nu senast efter dammkollapsen är risken stor för vattenburna sjukdomar för alla de som bor i närheten. Tellox väljer därför att skicka en sommargåva till Läkare utan gränser som arbetar kontinuerligt och brett i landet då civilbefolkningen drabbats extra hårt. 


Efter den välkomna sommaren och ledigheten ser vi fram emot att till hösten fortsätta alla spännande dialoger och projekt som pågår. 

Dela med dina vänner!