Julhälsning 2023

 Vi på Tellox vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året och önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!  Vi ser fram emot det kommande året och hoppas på lika många spännande projekt och samarbeten som i år. 

Vad har hänt på Tellox 2023?  

Tellox har under 2023 slutit ett avtal med ett större finansbolag kring ett förvaltnings/utvecklingsåtagande. Avtalet, som är skrivet på tre år, innebär att Tellox fortsatt kommer vara en viktig partner för finansbolaget i arbetet med att utveckla och förvalta de olika leasingprodukterna.  

Under året har Tellox även genomfört ett lyckat implementationsprojekt tillsammans med flera parter hos ett finansbolag. Tellox har bemannat projektet med både projektledare och testledare tillsammans med krav och testare. Utöver det har givetvis alla konsulter bidragit till ny och förändrad funktionalitet hos våra kunder genom bland annat kravspecning, testning och utveckling. 

Hans Eriksson har klivit in i ledningsgruppen på Tellox och kommer förstärka inom affärsutveckling och sälj. Hans har framgångsrikt utvecklat flera konsultbolag i tidigare anställningar, både stora och mindre.  

Internt har Tellox genomfört olika typer av kompetenshöjande aktiviteter där vi föredragit och lyssnat på dragningar kring till exempel AML, Generativ AI samt konsekvenser och hantering av P27.  

Tellox hade under hösten en lyckad AW tillsammans med kunder, samarbetspartners och branschkollegor. AW:n bjöd på ett härligt mingel och vi fick chansen att prova viner guidade av två sommelierer.  

Det är stor efterfrågan på Tellox kompetens. Därför söker vi fler medarbetare. Om du är intresserad eller vill veta mer, gå gärna in via länken på vår hemsida. 

 I år har vi skänkt en julgåva till Rädda Barnen för att ge barn i konfliktområden mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på. 

Läs mer på raddabarnen.se.  

Dela med dina vänner!