Karriär

Jobba hos oss

Thomas Eriksson

Thomas Eriksson, VD

”Hej!

Jag är stolt över att leda en verksamhet med så otroligt kompetenta medarbetare, som alla brinner för att hjälpa våra kunder med de bästa IT-lösningarna för leasing, avbetalning och lån.

Jag letar alltid efter nya talanger, både seniora konsulter och nyexaminerade systemutvecklare, som vill vara med och få Tellox att växa och utvecklas.

Om Du brinner för att utveckla, driva och förvalta IT-lösningar, projekt och applikationer inom finansbranschen är du välkommen att kontakt oss.

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss nedan.

Välkommen att ta kontakt”

Thomas Eriksson, VD

 Varför arbetar du på Tellox?  

Fredrik Ljung

Fredrik Ljung

”Jag började på Tellox hösten 2016, och hade då väldigt liten arbetslivserfarenhet efter mina år på KTH:s högskoleingenjörsprogram i datateknik. Jag lockades av orden ”Förmåga framför erfarenhet” i Tellox annons. Det var viktigt för mig att inte förväntas kunna allt på en gång, utan att det istället förväntades av mig att vilja lära mig mer.

Jag lär mig jättemycket på Tellox, främst genom alla mina projekts olika val av språk och plattformar, men också av mina kollegor som alltid finns tillgängliga för att svara på mina frågor. Dessutom har det varit tryggt att ha regelbundna luncher med min utvecklarcoach där vi pratar om både min tekniska utveckling och om hur det är att vara konsult.

Det är en väldigt trivsam arbetsplats. Att kunna ta en paus i arbetet för en bordfotbollsmatch, eller ta en öl på fredagen, är saker som jag tycker gör tillvaron på kontoret lite roligare.

De ord jag tycker bäst beskriver Tellox är;

Kompetent, Utvecklande, Kreativt, Gemensamt, Grupp, Platt organisation.”

Fredrik Ljung, Systemutvecklare

”Jag tycker mycket om att arbeta som konsult på Tellox. Jag lärde mig mer under mitt första år på Tellox än på de 10 föregående åren.

Som konsult sätts man in i nya situationer hela tiden och lär känna nya system, nya rutiner och nya människor. Jag älskar att hitta fel och problem och sedan följa dem till färdiga lösningar. Det speciella med Tellox är att man hela tiden har två dimensioner, IT-lösningen och verksamheten. Och det gäller vara sig man är verksamhetskonsult eller utvecklare.

De ord som bäst beskriver Tellox tycker jag är:

Tryggt, Kompetent, Delaktighet, Individuellt, Tillsammans, Platt organisation, Prestigelöst”

 Christina Areblad, Verksamhetskonsult

Christina Areblad

Christina Areblad

Sven Stark

Sven Stark

”Konsult är min grej, jag vill vara produkten mer än företaget och det är vi här, vi löser kundens problem genom våra kompetenta konsulter. Jag uppskattar verkligen de kollegor jag jobbar med. Många av oss har följts åt många år. Vi trivs ihop och det fylls på genom åren och alla vi delar samma affärsidé. Det är prestigelöst för det finns inga soloåkare här. Vi hjälps åt och man vet vem man kan få hjälp av. Jag är stolt över att vara med och skapa långa relationer med våra kunder.”

”Här kan man utvecklas inom båda rollerna och på så sätt få arbeta hela vägen från ax till limpa: Allt från databasdesign till kontostruktur i huvudboken. Allt från att snacka med användarna och till att implementera och utbilda samt även migrera över till andra system i de fall kunden behöver hjälp med det.”

”De ord jag mest förknippar Tellox med är:

Tryggt, Spännande, Kompetent, Roligt, Utvecklande, Nytänkande, Delaktighet, Team, Tillsammans, Struktur, Kreativt, Professionellt, Grupp, Platt organisation, Värderingar.”

Sven Stark, Verksamhetskonsult & Systemtekniker

Lediga jobb

Tellox välkomnar Åsa Welander som ny styrelseledamot 

Åsa välkomnades till Tellox under 2019 och blev med sin erfarenhet från finansbolag och bank ett välkommet nytillskott till våra verksamhetskonsulter. Hon har under sin tid hos Tellox främst jobbat ...
Läs mer

Vi inleder 2022 med att välkomna Per-Henrik till Tellox!

Per-Henrik kommer närmast från Santander Consumer Bank där han under 12 års tid arbetat inom fordonsfinansiering. Per-Henrik har varit med och byggt upp och drivit lagerfinansieringsprodukten konsignation, där samarbeten med ...
Läs mer

”Corona fick bli min hemmaplan”

Erik är konsult på Tellox och arbetar nu som fullstackutvecklare hos Nordea. Han började på Tellox hösten 2020, mitt under corona-pandemin, efter att ha tagit högskoleingenjörsexamen vid KTH. – De ...
Läs mer

Vi hälsar Åsa Kilbäck välkommen!

Denna höst kan vi med glädje hälsa Åsa Kilbäck välkommen till Tellox. Åsa kommer närmast från Banqsoft där hon arbetat i View21s plattform som systemkonsult. Dessförinnan arbetade Åsa på Santander ...
Läs mer

”.NET är min hemmaplan”

Daniel är konsult och arbetar som systemutvecklare till både DNB och Nordea. Han började på Tellox hösten 2019 efter att ha tagit en kandidatexamen i systemvetenskap på Uppsala universitet. Han ...
Läs mer

Tellox söker testledare

Tellox söker testledare, läs mer om rollen här: Testledare ...
Läs mer

Tellox söker områdesansvarig

Telox söker en områdesansvarig inom området systemutveckling, läs mer om rollen här: Områdesansvarig systemutveckling ...
Läs mer