Varmt välkommen till Tellox

Tellox är ett IT-konsultföretag med fokus på finanssystem. Hos oss hittar du Nordens mest erfarna verksamhets- och IT-konsulter. Vi är dock inga IT-konsulter i vanlig bemärkelse, vi ser oss mer som ett serviceföretag för finansbolag.

Vår största fördel är att vi är ett systemoberoende företag och alla våra konsulter har erfarenhet från både finansbranschen och dess system. Vår kunskap täcker hela kedjan i finansbolagens verksamhet. Från kontakt till kontrakt via fakturering och bearbetning till statistik och uppföljning. Det betyder att vi förstår oss på båda världarna och kan därför vara effektiva kravställare.

Ring: 08-551 124 40

Vill du skicka e-post till oss? info(at)tellox.se

Vi är ett serviceföretag för "finansbolag"

Vi är inga IT-konsulter i vanlig bemärkelse - vi är ett serviceföretag för finansbolag.


LÄS MER

Vi bygger

Vi bygger långsiktiga och lönsamma lösningar på det sätt som är enklast, bäst och mest kostnadseffektivt för våra kunder. Dessutom drivs vi av att leverera hög kvalitet på utsatt tid.


LÄS MER

Konsulter med lång erfarenhet!

Våra systemutvecklare kan sättas in i flera olika sammanhang, då det för oss är viktigt att våra konsulter hanterar både tekniken och verksamhetskraven.


LÄS MER
1
Vi kan!

Vi kan finansbolag och arbetar med företag som erbjuder produkterna leasing, hyra, avbetalning och lån. Inom detta smala område arbetar vi brett.

Läs mer
2
Vi förstår!

Vi förstår vad du säger och vad du menar.
Vi kan finansbolag och därför är våra konsulter produktiva redan från dag ett.

Läs mer
3
Vi har erfarenhet!

Tellox konsulter har en samlad erfarenhet från arbete med finansbolag och dess IT-system på mer än 250 manår. En unik kunskapsbank som du inte hittar hos någon annan.

Läs mer

Tellox Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig på länken här bredvid.

Go to top